CPU %100'deyken Discord'ta ve oyunda kesilmeler

Lordrol

Centipat
Merhabalar. Elimde i5 7500 ve GTX 1060 olan bir bilgisayar mevcut. Son zamanlarda 144 HZ monitör alıp 1080 P'de oynamaya başlayınca oyun içi discord ses kesilmeleri yaşıyorum. Sorunu GTA 5 ve PUBG'de yaşıyorum. Bazı yerlerde V-SYNC aktif edip oynamak çözüm olarak sunulmuş. CPU'nun %100'de çalışıp sisteme yetmemesi gibi sebepler sunulmuş. İşe yarıyor gibi ancak ben bu sorunun tam olarak neden kaynaklandığını bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

hocam bence bir sıkıntı var bir format atmayı deneyin cpunuz okadar zayıf değil yada sıcaklık işlemcinin maximum ısısına geliyorsa cpu carpan düşürecektir kontrol edin sıcaklarınızı

hocam bence bir sıkıntı var bir format atmayı deneyin cpunuz okadar zayıf değil yada sıcaklık işlemcinin maximum ısısına geliyorsa cpu carpan düşürecektir kontrol edin sıcaklarınızı
Hocam gta 5 de falan kontrol etmiştim o zaman 68 dereceyi geçmiyordu. Bugün grafikleri full ayara getirdim 50-60 arası değişiyor bi sıkıntı yaşamıyorum discordda. İşlemcinin yetmemesi gibi bir sorun olabilir mi acaba ?
CPU'nun 1060 gibi bir kart için %100'de çalışması garip. Virus olabilir mi sistemde?
Bir kontrol edeceğim
Bence de bir gariplik var o işlemcinin yetebilmesi lazım grafik ayarlarını çözünürlüğü falan çok mu düşükte kullanıyorsunuz?
Ayarlar çok düşük değildi very highlar vardı ultra yerine gta 5 oynarken , bugün herşeyi en yükseğe aldım.50-60 arası fps alıyorum ama sorun yok gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…