Atamıyorum mobildeyim PC'ye geçeyim dedim hesap bağlanmıyor Instagram falan varsa özelden atayım.
Sol ekranda gördüğün tüm tikleri de kaldır.
Atamıyorum mobildeyim PC'ye geçeyim dedim hesap bağlanmıyor Instagram falan varsa özelden atayım.
knk onu kaldırırsam cpu sıcaklığı 95-100 derece oluyorDisable turbonun da tikini kaldır.
Kanka onu kaldırırsam CPU sıcaklığı 95-100 derece oluyor
Turbo açmazsan frekans düşürmez ki zaten stabil kalır.knk onu kaldırırsam cpu sıcaklığı 95-100 derece oluyor
işte sorunumda bu zaten ben bilgisayara format atmıştım attıktan sonra böyle oldu oyunlarda 75 dereceyi gördümü işlemci kendini yavaşlatıyor ama formattan önce 85 dereceyi görüyordu ama hiçbirşey olmuyorduTurbo açmazsan frekans düşürmez ki zaten stabil kalır.
Kanka onu kaldırırsam CPU sıcaklığı 95-100 derece oluyor.
tamam nasıl yapıcam?Fivr üzerinden undervolt yapman gerekiyor sistemin ısınıyor :d bilgisayarını temizle hala düzelmez ise dediğim gibi undervolt yap bir de disable Turbo'nun tikini kaldır.
Tamam nasıl yapacağım?
Frekans düşürdüğüne emin misiniz ? Bir test yapın diyeceğim. İşlemcinin frekanslarını gözleyin.işte sorunumda bu zaten ben bilgisayara format atmıştım attıktan sonra böyle oldu oyunlarda 75 dereceyi gördümü işlemci kendini yavaşlatıyor ama formattan önce 85 dereceyi görüyordu ama hiçbirşey olmuyordu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.