CPU 90 derece normal mi?

Ata Gülmez

Hectopat
Bugün fark ettim, oyun oynarken işlemci 90 dereceyi görüyor ve boştayken bile en düşük 53 derecelerde. Yaklaşık 1-1.5 sene oldu toplayalı ve herhangi bir termal macun değişimi yapmadım. Hala soğutucunun fabrika çıkışı macununu kullanıyorum. Acaba değişim yapsam düzelir mi? Bu değişimi yaparken bir zarar verme ihtimalim var mı?

Kullandığım soğutma: Everest Rampage CHILL-240 2 fanlı sıvı soğutma.

Değerler yüksek. Kasa temizliğini yap ve macunu mutlaka yenile. Radyatör bakımını yap. Ve kasanın hava akışının sağlıklı olması gerekli. Bu yaz aylarında hava akışına dikkat edilmesi gerekiyor bileşenler aşırı ısınabilir.

Bugün fark ettim, oyun oynarken işlemci 90 dereceyi görüyor ve boştayken bile en düşük 53 derecelerde. Yaklaşık 1-1.5 sene oldu toplayalı ve herhangi bir termal macun değişimi yapmadım. Hala soğutucunun fabrika çıkışı macununu kullanıyorum. Acaba değişim yapsam düzelir mi? Bu değişimi yaparken bir zarar verme ihtimalim var mı?

Kullandığım soğutma: Everest Rampage CHILL-240 2 fanlı sıvı soğutma.
İşlemci modelin ne ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı