CPU 97 dereceyi görüyor

EgemenEge

Picopat
Daha fazla  
RAM
adata xpg 2x8 3200mhz
Anakart
asus prime h510m-k
İşlemcim 97 dereceye kadar çıkıyor sistemi yeni topladım sayılır 1 ay olmadı neden olabilir yan kapağını çıkardım PC'nin ona rağmen bu sıcaklıklarda ne yapabilirim?
XFX 6600XT i5 11400F PNY 512 GB SSD H510M-K anakart

İşlemcim 97 dereceye kadar çıkıyor sistemi yeni topladım sayılır 1 ay olmadı neden olabilir yan kapağını çıkardım PC'nin ona rağmen bu sıcaklıklarda ne yapabilirim?
İşlemcinizi, soğutma sistemini, termal macun durumunu, kasayı ve hava akışını , hangi durumda bu dereceye çıktığını tahmin etmemiz gerekiyor sanırım.

XFX 6600XT i5 11400F PNY 512 GB SSD H510M-K anakart
97 Derece nedir hocam su mu kaynatacaksın

Hocam keşke işlemcinizin modelini de ekleseydiniz.
ekledim zaten ilk başta olmadı konuyu açtım düzenle yapıp eklemem gerekti

Termal macun kontrolü yapın. CPU fanının döndüğüne emin olun. Aşırı fazla o sıcaklık, mutlaka bir şey yanlıştır.
termal macunun az bir kısmı sistemi kurarken elime deydi çok birşey olmadı ama bilemiyorum

97 Derece nedir hocam su mu kaynatacaksın
:/

İşlemcinizi, soğutma sistemini, termal macun durumunu, kasayı ve hava akışını, hangi durumda bu dereceye çıktığını tahmin etmemiz gerekiyor sanırım.

AC Origins bütün ayarlar Ultra'dayken kasa Corsair Spec Delta RGB 650W 80+ bronz PSU

Kullandığınız işlemci soğutucu nedir?
kendinden geleni kullandım yenilemeyi düşünüyorum bir ara gerek varsa

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00