CPU 97 dereceyi görüyor

@hasuna arkadaşın da dediği gibi bu durumları öğrenmemiz gerekiyor. Belki soğutucu tam oturmamıştır. Soğutucunuzun modeli nedir?

Konu sahibi de bu durumdan rahatsız, gereksiz mesaj yerine faydalı bir şeyler yazmayı tercih etmek daha iyi gibi.
Dostum buna herkes yardımcı olabilir bende oluyorum sadece iyi hissetmesini istedim işlemci 97 Derece gerçekten yüksek bir rakam ya ana kart yeteri soğutmayı veremiyor işlemciye ya da fanlar yetersiz geliyor veya termal macun kalitesizliği yapabileceği tek mantıklı çözüm garantiye vermesidir.

Yerine tam oturduğundan emin misiniz? Oturmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi bilemiyorum ama.

Bazen montaj sırasında fan tırnağı kırılırsa olası durum.

Dönüyor yan kapağı açık kasanın görebiliyorum.

Ben sürmedim sürülü vardı termal macun soğutucunun altındaydı sanırım.

Fanı hafifce ileri geri yapın ve eğer biraz yukarı kalkıyorsa oturmamıştır. Onun haricinde oturmuş ve ısınıyorsa kasanın hava sirkülasyonu veyahut en önemlisi işlemci soğutucusu yetersiz.

Bazen montaj sırasında fan tırnağı kırılırsa olası durum.

Fanı hafifce ileri geri yapın ve eğer biraz yukarı kalkıyorsa oturmamıştır. Onun haricinde oturmuş ve ısınıyorsa kasanın hava sirkülasyonu veyahut en önemlisi işlemci soğutucusu yetersiz.

Arıza olmamıştır değil mi çünkü sistem düzgünce çalışıyor umarım kalıcı zarar yoktur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı