CPU, bellek ve disk kullanımı yüksek

Alperen_51

Hectopat
Daha fazla  
Bir şey açık değil sadece Görev Yöneticisi açık CPU %30 - %80 arası bellek %60 - %80 arası diskte %80 - %100 arası bu neden olur? Kasa hiç temizlenmedi ondan şüpheleniyorum başka sebepleri olabilir mi?

Bir şey açık değil sadece Görev Yöneticisi açık CPU %30 - %80 arası bellek %60 - %80 arası diskte %80 - %100 arası bu neden olur? Kasa hiç temizlenmedi ondan şüpheleniyorum başka sebepleri olabilir mi?
Görev yöneticisi kısmından boştayken neyin bu kadar etki ettiğine bakın. Ne zamandır format atmıyorsunuz. İnternetten çok şey indiriyor musun bir de?

Temizlenmedi ise ısıdan olabilir kafayı karıştırmış olabilir CPU falan (pek emin değilim ama)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Görev Yöneticisi kısmından boştayken neyin bu kadar etki ettiğine bakın. Ne zamandır format atmıyorsunuz. İnternetten çok şey indiriyor musun bir de?

Ben indirmiyorum ama abimle ortak kullanıyoruz o indiriyor mu bilmiyorum. Kullananlarda Windows modulers installer, runtime broker, mrt, antimalware service, hizmet ana bilgisayarı var en üstte.

Kanka linkmi attın bende görünmüyor.

Temizlenmedi ise ısıdan olabilir kafayı karıştırmış olabilir CPU falan (pek emin değilim ama)

Olabilir bir de kasa biraz toz içinde kalmış.

Kaspersky veya Malwarebytes ile bir bilgisayarı tarayın ne olur ne olmaz.

Şu anda bilgisayarla aynı yerde değilim ama sonra yapacağım.

En yüksek Windows modulers installer diye bir şey yiyor.

Ben indirmiyorum ama abimle ortak kullanıyoruz o indiriyor mu bilmiyorum. Kullananlarda Windows modulers installer, runtime broker, mrt, antimalware service, hizmet ana bilgisayarı var en üstte.

Kanka linkmi attın bende görünmüyor.
Evet, disk %100 kullanımı alakalı bir youtube videosu attım. Belki yardımcı olur.

Olabilir bir de kasa biraz toz içinde kalmış.

Şu anda bilgisayarla aynı yerde değilim ama sonra yapacağım.

En yüksek Windows modulers installer diye bir şey yiyor.
Eğer bilgisayarda virüs benzeri bir şey varsa Windows Defender devamlı çalışmalar yaparak kullanımları bu düzeylere getirebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı