Saçma sapan insanlar doluşmuş, bilmediğin konuya niye yorum yazarsın ki?
Acaba kullanım oranını derecemi sandı diyeceğim ama yok.
Yanlış okumuştur belki.
Malwarebytes ile bilgisayarını tarat derim ben. Diğer detayları vs. bilmeden bir şey söylemek zor.Şu an PC'de neredeyse boşken %92 CPU kullanıyor. Neden? RAM de 16 ve Valorant'ta 99'a kadar çıkıyor bu.
Diğer arkadaşın yazdığına takıldım ben %92 normal mi ya.
CPU kullanımı ile termal macunun ne alakası var?
Nasıl normal abi?
Malwarebytes ile bilgisayarını tarat derim ben. Diğer detayları vs. bilmeden bir şey söylemek zor.
Laf olsun diye sıkıyor işte.
Kendimden biliyorum eski RAM takviyesi yapılmış bir laptop ise gayet normal mesela 8 GB RAM 3 370M Windows 7 normal ama Windows 10 kurunca boştayken %70'lere çıkmaya başladı ve orada belirttiğim gibi dediklerim işlemci kötüyse.
Annemin 20 yıllık Acer laptopuna (4 GB RAM Intel Celeron işlemcisi vardı) Windows 10 kurduğumuzda %30 kullanıyordu![]()
Benim i3 370M işlemcili 8 GB 4+4 1033MHz RAM'li 13 yılı neredeyse doldurmuş HP Pavilion DV6 3101et modeli Windows 10 kurunca %70 civarlarında kanıt isteyecek varsa bilgisayara erişimim yok LGS sürecinden dolayı kafa dağıtmak için buraya geliyorum ama zaten Windows 7 kurdum tekrar bu şekilde kullanmanın mümkün olmadığı için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.