CPU Diyot Sıcaklığı 124 Derece

Deassis

Kilopat
Daha fazla  
Yeni topladığım bilgisayarda Ryzen 5 2600 var ve aklıma takılan CPU diyot ısısı fazla sanırım bir sorun olur mu ve neden kaynaklı acaba kullandığım soğutucu stok fandır.

Boşta Sıcaklıkları: 1 ve 2. resim:

1.png
2.png

Yükte İse Sıcaklıklar: 3. ve 4. resim:

3.png
4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD stok fanını çoğu kişi kullanmıyor. Fakat sizin ısı değerleriniz normal. CPU Diyot için biraz araştırdım. Herkes o kısmın yanlış derecelendiğini düşünüyor. Yani öyle olsa dayanamaz türünden. :) Yükte 57 derece gayet iyi. Bir de bütün bu sorunlarda 121 derece olarak gözüküyor. Diğer makaleler için. İlginç. :)

Diyot değeri çok saçma gösteriyor. AIDA Benchmark'tan baktığımda CPU 30 derece gösteriyorsa diyot 0-3 derece falan gösteriyor. MSI Afterburner programı da diyot değerini yansıtıyor ekrana.

AMD stok fanını çoğu kişi kullanmıyor. Fakat sizin ısı değerleriniz normal. CPU Diyot için biraz araştırdım. Herkes o kısmın yanlış derecelendiğini düşünüyor. Yani öyle olsa dayanamaz türünden. :) Yükte 57 derece gayet iyi. Bir de bütün bu sorunlarda 121 derece olarak gözüküyor. Diğer makaleler için. İlginç. :)
Banada bi gariplik var gibi gelmişti ama yeni toplandığı için tereddütte ettim açıkçası o yüzden sorma gereği duydum teşekkürler :)
Aidanın resmi sitesinden son sürümü indirin. Düzelecektir.
Deneyeceğim cevabını yazacağım buraya :)
Sorunum Çözüldü Teşekkürler Aida64'ün güncel versiyonunu yükledikten sonra :)

Dosya Ekleri

• 11.png
    11.png
    21,7 KB · Görüntüleme: 287
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı