Afedersiniz de, kapalı cihazın üzerine hava tutacak, yani anakarta vurmayacak aletle herhalde. Yani bunu cihaz kapalıyken yapcağını bilecek kadar da IQ vardır zannediyorum.Hocam adam daha fan çıkarırken zorlanıp konu açıyor, herhangi bir hava üfleyen alet ile anakart içinde akım oluşturup cihazın bozulacağını bilebilir mi?
Afedersiniz de, kapalı cihazın üzerine hava tutacak, yani anakarta vurmayacak aletle herhalde. Yani bunu cihaz kapalıyken yapcağını bilecek kadar da IQ vardır zannediyorum.
Hava nasıl alet içinde akım oluşturacak cidden ilk defa sizden duyuyorum.
En sıcakta aynı yere tutarsa evet bunda katılıyorum ama fanı tutma, kablolara dikkat etme gibi durumlar yapmadım, hep de böyle temizlerim kasamı, daha bir sıkıntı çıkmadı.Ayda en az 2-3 tane kasa geliyor, içini temizlemeye çalıştık hava tuttuk sonra açılmadı, fanlar temizlensin diye. Hem sıcak havayı fanın dibine tutuyorlar hem de tuttukları hava fanlara ve cihaza zarar veriyor bu yüzden bilgisayarda çeşitli arızalara neden oluyor. Dediğim gibi kasa fanı sökmek için konu açan birisi, havayı tutarken fanları eliyle tutması gerektiğini, mümkünse fanların bağlı olduğu kabloları çıkarması gerektiğini nereden bilsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.