CPU fanı yerine normal fan takmak

Croot

Megapat
Katılım
22 Ekim 2013
Mesajlar
525
Çözümler
2
Yer
Türkiye
İyi günler, CPU fanımı kırdım az önce ancak bilgisayardan almam gereken dosyalar var hemen ısınıyor. Stok CPU fanın olduğu yere normal bir fan koysam ne olur ? Ör. egzoz fanı gibi OC.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğin olay biraz sıkıntı işlemci yüzü çok iyi soğutulmalıdır. normal CPU fanları bile kendi başına iyi soğutamazlar bu yüzden termal macun ile aradaki açıklıklar kapatılır. Dosyalarını almak için HDD'ni farklı bir bilgisayardan çalıştırıp dosyalarını USB belleklere atabilirsin , fakat bu imkanın yoksa 20-30 TL civarı stok fanlar var. eğer işlemcin o kadar çok ısınan bir işlemci değilse idare edebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı