kolay gelsin yük altında kaç derecelere geliyor acaba? açıkcası aklıma ilk gelen soğutucunuz işlemciye iyi temas etmemesi veya kullandığınız termal macundan kaynaklanabileceği .
Arkadaşlar evet stok fan kullanıyorum. Yük altındayken 55-60 dereceye kadar çıkıyor. Termal macun işlemi, vida sıkıştırma vs. bunları yaptım. Galiba Fanda sorun var
Merhaba arkadaşlar. Eskiden Windows 7 kullanırken hiçbir ısınma, gürültü gibi sorunlar yoktu. Windows 10'a geçtiğimden beridir sürekli fan gürültülü çalışıyor. İşlemci de bir o kadar ısınıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yeni fan mı almak gerek?
Not: İşlemci Xeon E5450
Resimde gördüğünüz gibi ortalama sıcaklıklar ve RPM bu şekilde.
Arkadaşlar evet stok fan kullanıyorum. Yük altındayken 55-60 dereceye kadar çıkıyor. Termal macun işlemi, vida sıkıştırma vs. bunları yaptım. Galiba Fanda sorun var
Akasa Intel LGA775/1150/1155/1156 Socket PWM İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Arkadaşlar aslında Windows 7 kullanırken hiç sıkıntı yoktu. 10'a geçtikten sonra RPM arttı.
Akasa Intel LGA775/1150/1155/1156 Socket PWM İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Arkadaşlar aslında Windows 7 kullanırken hiç sıkıntı yoktu. 10'a geçtikten sonra RPM arttı.
SSD yoksa bence kesinlikle dene. Denemekten zarar gelmez. Umarım Windows bu Core OS u sağlam optimizasyonlu ve eski donanıma uyumlu şekilde yaparda kurtuluruz bu sorunlardan.