CPU gücü için 4 pin to 8 pin tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SirAhmetKoc

Hectopat
Yer
Tokat
Yeni aldığım anakart 4+4 8 pinlik bir kart, benim güç kaynağımda ise 2+2 4 pinlik standart CPU güç bağlantı kablosu var. 4 Pinden 8 pine çeviren bir dönüştürücü alacağım ama kaliteli bir şey olsun diyorum, var mı tavsiyesi olan? Benim PSU modüler değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek tavsiye etmem dönüştürücü ile kullanmanızı. Sistem özelliklerinizi yazar mısınız?
GIGABYTE B450M S2H anakart
SAPPHIRE PULSE RX 5600 XT ekran kartı
XPG Gammix 2x8 16 GB DDR4 RAM
Ryzen 3 3300X işlemci
Xigmatek X-Calibre 600W 80Plus Bronze güç kaynağı
Bu kablodan alabilirsiniz. Yorumlar olumlu, genelde yanma vakaları olur ama yaşayan olmamış anladığım kadarıyla.
Ben de bunu düşünüyorum ama yine de bir foruma yazayım dedim daha tecrübeli olanlar vardır vs. diye.
Pek tavsiye etmem dönüştürücü ile kullanmanızı. Sistem özelliklerinizi yazar mısınız?
Güç kaynağını değiştireceğim ama bir süre bu şekilde kullanmam gerekiyor.

Eski Standart 4 pin değil ki. 4+4. Yeni standart 4+4,4+4 ya da 8+4. Analartınız 8+4 değil 4+4. Dolayısıyla cpu’da girişin olması lazım.
Yanlışınız var. Dönüştürücüye ihtiyacınız yok. Cpu kablosunu kaybetmiş olabilir misiniz?

Güç kaynağınızın 8 pin güç girişi var gözüküyor, olmadığına emin misiniz?
Eski Standart 4 pin değil ki. 4+4. Yeni standart 4+4,4+4 ya da 8+4. Analartınız 8+4 değil 4+4. Dolayısıyla cpu’da girişin olması lazım.
Yanlışınız var. Dönüştürücüye ihtiyacınız yok. Cpu kablosunu kaybetmiş olabilir misiniz?
Benim CPU güç kablosu 2+2, ama aynı kablo üzerinde ek olarak bir tane daha 2+2 var. İkisini birleştirip taksam 4+4 işlevi görür mü yani?
Fotoğrafını atayım bir saniye rica ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı