CPU hemen 40-50 derece olup kapanıyor.

EgemenTNC

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Battlefield 4 ü 1280x720 de low ayarlarda oynadığım halde PC ısınıp kapanıyor.Eğer ısınmadan da değildir diyorsanız tavsiyelerinizi denerim.Sİstem aşağıda:

CPU:Intel Core i3-3220 3.30Ghz
GPU:Atı Radeon HD4850
Anakart:Asus p8h61-m lx3 plus r2.0

Lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin:melek:Yoksa BF4 ü satıcam O derecesinirlendim.:lanet:

Diğer parçaları yazmama gerek olmadığını düşünüyorum
Gerekirse söyleyin.:bıyık:

Termal macun ömrünü yitirmiş olabilir, CPU fan tozlanmış olabilir, CPU soğutucu plakasının arası toz dolmuş olabilir, PSU fanı tozlanmış olabilir bunlara bir bakmakta fayda var.

Bilgisayar kapanmaları genelde tozlanmadan kaynaklanıyor.Ayrıca termal macun "AURIUM" arkadaşımızın dediği gibi termal macun ömrünü yitirmiş olabilir.

40-50 derece mi? ben geçen ay kasaya bakım yapmadan önce işlemci 75-80 oluyordu, şimdi bile 50 oluyor.

Sorun sıcaklıkta değil 40-50 derece sorun teşkil etmez . Diye düşündüm önce ama Intel internet sitesinde gördüğüm şey şaşırttı beni her işlemcinin tdp değeri olduğu gibi ısı da da bir maksimumu var ve bu işlemci modelinde 65 Derece gözüküyor . Bence bir Fanı temizlemeyi dene .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı