CPU için fan önerisi

vok23

Hectopat
Daha fazla  
Benim geçenlerde konu açtığım CPU soğutucumun iki fanından birisi bozulmuştu ve tamir olamayacak sanırım. Değiştirmek istiyorum ama sağlam olan ve bozuk olan fanlar aynı kabloya bağlı mecbur ikisini de değiştirmek zorundayım sanırım. Bu konu hakkında hiç tecrübem yok yani şimdi iki fanı da değiştirmeden halletmenin bir yolu var mı? Yoksa illa değişecekse fan önerilerinizi bekliyorum. Fiyat konusunda F/P olabilir ama kaliteli olması açısından bir miktar daha kendimi zorlayabilirim. Şimdiden teşekkürler herkese. Ayrıca tekrar belirteyim soğutucu modelim Snowman T6 fanlar bildiğim kadarıyla 120mm.

hocam kuleyi değiştirmeden halletmek mantıksız mı sizce çünkü bendeki 6 borulu

hocam biraz kurcaladım da 100 tl fark ile 6 borulu şu modele rastladım sizce bu nasıldır ?Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Hocam kuleyi değiştirmeden halletmek mantıksız mı sizce çünkü bendeki 6 borulu

Hocam biraz kurcaladım da 100 TL fark ile 6 borulu şu modele rastladım sizce bu nasıldır?Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Ekstra 2 bakır borusu daha var, alınabilir. Aradaki fark göze batacak bir fark değil sonuçta. Attığım da soğutacaktır yani, o konuda da şüpheniz olmasın :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı