Çözüldü CPU ile GPU kullanımı %0 ama fan hızlı dönüyor ve bilgisayar ısınıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Le197

Picopat
Daha fazla  
Hiçbir kullanım yok ama bilgisayar ısınıyor ve hiçbir şey çalışmıyorken oluyor bu. CPU ile GPU kullanımı 0 olmasına rağmen neden fanım hızlı dönüp bilgisayarım ısınıyor? Virüsler bunlara sebep olabilir mi? Anti virüs olarak NOD32 kullanıyorum ama virüs falan bulmuyor. Sizce bunun sebebi nedir? ESET virüsü bulamadı mı, yoksa bir sorun mu var bilgisayarda?

Çözüm
Kendi sorunumu kendim çözdüm. Bilgisayarı nihai performansa alınca fan çok hızlı dönüyormuş boştayken bile ama yüksek performansa aldığımda işlemci performansı yine yüksek ama fanlar yavaş dönüyor. Yüksek Performansa alarak güç seçeneklerinden sorunu çözdüm.
Kendi sorunumu kendim çözdüm. Bilgisayarı nihai performansa alınca fan çok hızlı dönüyormuş boştayken bile ama yüksek performansa aldığımda işlemci performansı yine yüksek ama fanlar yavaş dönüyor. Yüksek Performansa alarak güç seçeneklerinden sorunu çözdüm.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı