x16 ve x8 yuvasının performans ile hiç bir alakası yok mu ? Crossfire x modunda kullanılmadığı sürece ekran kartı x16 yuvasına takıldığında daha performanslıdır demişti bir kişi.
x16 ve x8 yuvasının performans ile hiç bir alakası yok mu ? Crossfire x modun da kullanılmadığı sürece ekran kartı x16 yuvasına takıldığında daha performanslıdır demişti bir kişi.
GTX 690'ı takarsan belki performans farkı yaşayabilirsin. Tabi normalde x16 slotuna takılır ama arkadaşımızın slotu kırılmış. Gigabyte anakartlarında nedense böyle oluyor. Nasıl dayandıklarına hayret ediyorum.
Şuanda CPU fanı uzu sürede aşırı derecede ses çıkartıyor. Yeni bir CPU fanı bunun önüne geçebilir mi ? Eskiden bu kadar ses çıkarmıyordu. Elimden geldiğince de temizliyorum.