CPU Isınma sorunu

compdasore

Centipat
Merhaba arkadaşlar, dün oyun oynarken bilgisayardan yanık kokusu geldi direkt oyunu kapattım. Sıcaklık değerlerine baktım 70 dereceyi geçmemişti. Sonra bilgisayarı kapatıp kasanın içine baktım görünürde bir yanık göremedim işlemciye de yarın bakarım diyerek kapattım. Bugün açtım işlemcide de sıkıntı yok. İşlemci yerine yerleştirdim fanına taktm bilgisayarı açtım az oyun oynayim dedim rocket lig oynarken sıkıntı olmadı. Metro Exodus'a girdikten 10 dakkda sonra PC'den aşırı fan sesi gelmeye başladı. Sıcaklık değerlerine bakayım diyerek Alt+Tab yaptım ama PC kendini resetledi direkt sıcaklıktan galiba. Açtığımda 85 derece sıcaklık vardi ki metroyu 1 2 saat oynamama rağmen sıcaklık 70 dereceyi geçmiyordu. Şimdi sorun ne ve nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Usta sen uzay mekiği yapmışsın. Üniversiteye geçince zaten sistemi satıp yenisini toplamak istiyorum yani şartlar düzelirse. Bu değerler beni 5 ay falan götürür mü?
Hakkında hayırlısı olur inş. Biriktir al biriktir al yapa yapa 6tı ayda ancak toplamıştım ben bu sistemi inanırmısın. Amd kötüleyenler oluyor eksi yanlarıda olabilir fakat intel sistem toplayıpta başı agrıyan arkadaşımda çok.. Macundan sonra değerlerin düzelir rahat götürür seni reis meraklanma

Benim kart ASUS onun kendi programındanda takip ediyorum. Speedfandanda takip ediyorum hemen hemen aynılar cok büyük fark yok. Ama yazılımsal olarak bakarsak ben her zaman kendi programına güvenirim cünkü çalışma şekli hep farklıdır. Her programın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı