Sorun an itibari ile devam etmekte. Bilgisayari yaklasik 2 dakika bos biraksam, fareyi oynatmasam aninda CPU kullanimi %100 oluyor ve bu belirttigim hata ayni sekilde geri geliyor. Suruculer guncel.. @Recep Baltaş
Hocam daha yeni okudum da çözüldü demişsiniz bende sevinmiştim şimdi neden oldu acaba yine aynı BİOS ayarlarını ve güncellemeleri yapsanız düzelmez mi ?
Her sey en duzgun halinde, hicbir eksik yok. Ayrica yazdigim gunden yaklasik 2 hafta gecti. Format atsam mi, atmasam mi tereddut icerisindeyim. Bu sorunu cozemezsem, cildiracagim.
Eğer CPU'yu çok kullanan program var ise onu sil belki çok yük bindiriyordur o yüzden olabilir veya İşlemci fazla da ısınıyor olabilir Görev Yöneticisinden CPU kısmından en fazla yük bindiren ne varsa bir sonlandırın bakalım düzelecek mi ?
İslem merkezinde saat isareti olmuyor. Ayrica Windows'un programlari oldugu icin, elimi bile suremiyorum. Birazdan Zamanlanmis gorevleri kontrol edecegim. Sagolun @Murat5038.
Teşekkürler @melgoth. Orada yazanları uyguladım ve bir görev ile daha karşılaştım. Sistem boşta iken çalışmaya başlıyor, sorun bu olabilir diye düşünüyorum. Bilgisayarı boş bırakınca anlayacağız.