CPU kullanımı 100'den 20-30'a düşüyor

elonda cay keyfi

Femtopat
Daha fazla  
Görev Yöneticisi'ni açtığımda CPU kullanımı 100 olarak gözüküyor. 1 2 saniyeye bu kullanım yüzdesi 20 30'a kadar düşüyor. i3 12. nesil kullanıyorum sebebi nedir?

Normal gayet. Uygulamaları ilk açmaya çalışırken CPU zorlanır. Uygulama açıldıktan sonra düşer CPU kullanımı.

Normal gayet. Uygulamaları ilk açmaya çalışırken CPU zorlanır. Uygulama açıldıktan sonra düşer CPU kullanımı.
kanka arkada tarayıcı spotify ve discord acık sadece görev yöneticisini ilk actıgımda 100 oluyor sonra 20 e kadar düşüyor

Görev yöneticisini açmayla %100 kullanıma sıçrama yapması normal bir seyir değildir.
peki sizce neden kaynaklı

Olur öyle sorun yok. Hepsini kapatıp açmayı dene. Bende öyle yapınca %75'e çıkıyor %8'e iniyor.
tamam o zaman tesekkürler

Gayet normaldir. Her bilgisayarda böyledir. Durum bende de aynı.
tamam o zaman tesekkürler

Ne zaman düşüyor, oyun esnasında mı düşüyor? Yoksa oyun açıldıktan sonra mı düşüyor?
oyun açık değil sadece spotify tarayıcı ve discord acıkken yapmıstım ama sanırım normalmis forumdaki arkadaslar öyle diyor

peki sizce neden kaynaklı
O bende de oluyordu aşırı gıcık bir şey sebebini çözemediğim için format atmıştım. Şimdi görev yöneticisini açtığımda %5 çıkıyor iniyor.
İnan bana burada dedikleri gibi normal bir şey değil o. Aklına yatıyor mu o kadar güçlü işlemci görev yönetici açmayla %100 kullanıma sıçrama yapacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı