CPU kullanımı artınca Mavi ekran hatası

Plenks

Centipat
Dizüstü bilgisayarlarım da en düşük işlemci kullanımını %5'in üstüne alınca PC oyun açılınca mavi ekran veriyor. Ben CS GO oynuyorum bu yüzden FPS yüksek olması lazım. Benim de en düşük işlemci kullanımını %99 yapmam gerekiyor ama yapınca mavi ekran veriyor. En düşük işlemci kullanımını %5'e alınca birden FPS düşmesi yiyorum, FPS düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizüstü bilgisayarlarım da en düşük işlemci kullanımını %5'in üstüne alınca PC oyun açılınca mavi ekran veriyor. Ben CS GO oynuyorum bu yüzden FPS yüksek olması lazım. Benim de en düşük işlemci kullanımını %99 yapmam gerekiyor ama yapınca mavi ekran veriyor. En düşük işlemci kullanımını %5'e alınca birden FPS düşmesi yiyorum, FPS düşüyor.
En düşüğü %99 yapmana gerek yok. Zaten oyuna girdiğin zaman performansını ona göre belirler. En düşüğü %99 yaptığın zaman dinlenme durumunda da yüksek performansa çalışır. Yerinde olsam yüksek istiyorsam bile min %75 falan yapardım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı