PS5 Plus alırken "tanımlanmayan bir hata oluştu birkaç dakika sonra tekrar deneyin" hatası

qnpases

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta önce Bulgaristan'dan PS5 aldım ve orada kullanıyorum ama açtığım hesabı kullanamadım çünkü bütün kartlarım Türk kartıydı. Dün Türkiye'deki arkadaşım benim için Türk hesabı açtı ve kartımı girebildim ve yine bu hatayı veriyor. Sitede yazılan çoğu şeyi denedim lakin hala hatalar alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:
Kartı aldım ve başarıyla ekledim lakin cüzdanımla bile ödeme yapamıyorum PS Plus için.

Kanka aynı sorunu yaşıyorum. Bende Litvanya'dan yaptım dediklerini. Arkadaşıma hesap açtırdım, hatta FC 26 bile aldım sorun olmadı. Şimdi PS+ üyeliği alacağım aynı sorunu yaşıyorum, bunun çözümü Türkiye'den birine aldırmak sanırım. Başka bir çözüm bulursan haber eder misin birebir aynı sorunu yaşıyoruz. Bende yurt dışında öğrenciyim 🤣

Alternatif neleri denedin, yabancı forumlarda hesap bakiyesi alıp yapın falan yazmışlar denedin mi?

Kanka aynı sorunu yaşıyorum. Bende Litvanya'dan yaptım dediklerini. Arkadaşıma hesap açtırdım, hatta FC 26 bile aldım sorun olmadı. Şimdi PS+ üyeliği alacağım aynı sorunu yaşıyorum, bunun çözümü Türkiye'den birine aldırmak sanırım. Başka bir çözüm bulursan haber eder misin birebir aynı sorunu yaşıyoruz. Bende yurt dışında öğrenciyim 🤣

Alternatif neleri denedin, yabancı forumlarda hesap bakiyesi alıp yapın falan yazmışlar denedin mi?
Bilgisayar, Telefondan denedim. Ps'ten para eklemeyi denedim. Hiçbir şekilde para ekleyemiyordum da arkadaşın attığı siteden cüzdan kodu aldım Türk Lirasıyla ordan ekledim. Büyük ihtimal Türkiye'deki arkadaşa söyleyeceğim. Reddit'te birisi kendi ülkesinden alınabilir demiş.

Bilgisayar, telefondan denedim. PS'ten para eklemeyi denedim. Hiçbir şekilde para ekleyemiyordum da arkadaşın attığı siteden cüzdan kodu aldım Türk lirasıyla oradan ekledim. Büyük ihtimal Türkiye'deki arkadaşa söyleyeceğim. Reddit'te birisi kendi ülkesinden alınabilir demiş.

Kanka sen PS hesabı açma sorunu yaşadın mı, ben Türkiye lokasyonuyla telden bilgisayardan konsoldan her yerden denedim Türk hesabı açamadım sadece Avrupa hesabı açtırıyordu. En son Türkiyeden arkadaş açtı.

Kanka sen PS hesabı açma sorunu yaşadın mı, ben Türkiye lokasyonuyla telden bilgisayardan konsoldan her yerden denedim Türk hesabı açamadım sadece Avrupa hesabı açtırıyordu. En son Türkiyeden arkadaş açtı.
Ben de öyle açtım zaten. 1 Bulgar 1 Türk hesabım var, arkadaş Türkiye'de kendi açtı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı