Rasterr Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 CPU kullanımım oyun oynarken %50'yi geçmiyor, bu yüzden çok düşük FPS alıyorum yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
CPU kullanımım oyun oynarken %50'yi geçmiyor, bu yüzden çok düşük FPS alıyorum yardımcı olabilecek var mı?
TRaJeDy Kilopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 567 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #2 Hangi oyunları oynuyorsunuz acaba? Onlarıda yazın ki arkadaşlar ona göre cevap versinler hocam. Çünkü bazı oyunlar işlemciye yük bindirmez o yüzden diyorum. Artı 0 Eksi
Hangi oyunları oynuyorsunuz acaba? Onlarıda yazın ki arkadaşlar ona göre cevap versinler hocam. Çünkü bazı oyunlar işlemciye yük bindirmez o yüzden diyorum.
xwingflyer Megapat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #3 bilgisayarın özellikleri nedir ? Artı 0 Eksi
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 25 Haziran 2024 #4 Gelişmiş güç ayarlarındaki "en düşük işlemci durumu" ve "en yüksek işlemci durumu" yazan kısmın ssini atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Gelişmiş güç ayarlarındaki "en düşük işlemci durumu" ve "en yüksek işlemci durumu" yazan kısmın ssini atabilir misiniz?
Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.311 Çözümler 12 25 Haziran 2024 #5 Rasterr dedi: CPU kullanımım oyun oynarken %50'yi geçmiyor, bu yüzden çok düşük FPS alıyorum yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam normal kullanım değerleri bunlar. Artı 0 Eksi
Rasterr dedi: CPU kullanımım oyun oynarken %50'yi geçmiyor, bu yüzden çok düşük FPS alıyorum yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam normal kullanım değerleri bunlar.