CPU kullanımı yükseliyor

kruvasan

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhabalar,
Yaklaşık 45 dakika öncesine kadar bilgisayarım tabiri caizse kafayı yedi. Tarayıcıda arattığım hiçbir şeyi açmaz oldu ve CPU kullanımını görmek için görev yöneticisini açtığımda CPU kullanımının yüzde 70'lerde olduğunu gördüm. Sonrasında bilgisayarı bir yeniden başlattım ve sorun çözüldü gibi ama hala arada gereksiz şekilde yüzde 40'lara falan çıkıyor. Crackli bir şey indirmedim bu zamana kadar indirdiğim dosyalarada dikkat ederim fakat neden böyle oldu bilmiyorum. Gördüğüm kadarıyla görev yöneticisi ve kaynak izleyicisinde de bir şey çıkmadı.

Merhabalar,
Yaklaşık 45 dakika öncesine kadar bilgisayarım tabiri caizse kafayı yedi. Tarayıcıda arattığım hiçbir şeyi açmaz oldu ve CPU kullanımını görmek için görev yöneticisini açtığımda CPU kullanımının yüzde 70'lerde olduğunu gördüm. Sonrasında bilgisayarı bir yeniden başlattım ve sorun çözüldü gibi ama hala arada gereksiz şekilde yüzde 40'lara falan çıkıyor. Crackli bir şey indirmedim bu zamana kadar indirdiğim dosyalarada dikkat ederim fakat neden böyle oldu bilmiyorum. Gördüğüm kadarıyla görev yöneticisi ve kaynak izleyicisinde de bir şey çıkmadı.

Windows Update olabilir arkada çalışan bir program Update yapardır.

Arkada çalışan bir uygulama var mı? Onun dışında özellikle yüksek kalitede videolar izleriken işlemciyi gerçekten çok fazla kullanır ama %70 fazla gibi.

Görev yöneticisinde işlemler sekmesinde ne kullandığınızı görebilirsiniz genelde Windows Update güncelleştirmesinden kaynaklı.

Şu anda ortalama yüzde 3-4 arası kullanıyor ama bazen yükseliyor.
Yüksek çözünürlükte bir video açıp Opera'nın ne kadar kullandığını kontrol edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı