CPU Kullanımının Yüksek Olma Sorunu

GökmenOfficial

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
YouTuber
Benim bilgisayarım daha çok yeni, ama 1 aydır CPU'da yükseliş var, ilk zamanlarda CPU Chrome açık olduğu zaman %20 olurdu en fazla, şimdi ise sadece Chrome açık olduğunda %60-%70 oluyor.

Bende herhangi bir program çok kullanma olayı yok. Dediğim gibi chrome çok işlemciden alıyor, oyunlarda %100 oluyor ben frekans sorunu olduğunu düşünüyorum olabilirmi ??

Bende herhangi bir program çok kullanma olayı yok. Dediğim gibi chrome çok işlemciden alıyor, oyunlarda %100 oluyor ben frekans sorunu olduğunu düşünüyorum olabilirmi ??

Oyunlarda %100 oluyorsa darboğaz sıkıntısı olabilir. MSI afterburner ile değerlere bakabilir misin? GPU kullanımı ile ilgili bir fikrimiz olabilir.

CPU 1 kullanımı %52 sorun yok gibi duruyor. Siz hangi oyunda %100 değerini aldınız?

Minecraft hep %100 oluyor video çekiyorum kasma oluyor falan, csgo da %95 falan oluyor, Gta da %100

Dediğiniz doğru pek iyi bir işlemci sayılmaz ama eskiden çok normaldi değerler şimdi bi sıkıntı var onu çözemedim , chrome da %30 olsa normal bu işlemci için ama %70 çok fazla

Yazılımsal bir sıkıntı bence en kötü ihtimal temiz bir format atmayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…