CPU Kullanımının Yüksek Olma Sorunu

GökmenOfficial

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
YouTuber
Benim bilgisayarım daha çok yeni, ama 1 aydır CPU'da yükseliş var, ilk zamanlarda CPU Chrome açık olduğu zaman %20 olurdu en fazla, şimdi ise sadece Chrome açık olduğunda %60-%70 oluyor.

Görev yöneticisinden CPU kullanımına bak derim. Bu olay bana da olmuştu ve "installshield update service scheduler" adlı programın işlemciyi sömürdüğünü görmüştüm. Bu programı silerek durumu düzeltmiştim.
Bende herhangi bir program çok kullanma olayı yok. Dediğim gibi chrome çok işlemciden alıyor, oyunlarda %100 oluyor ben frekans sorunu olduğunu düşünüyorum olabilirmi ??

Bende herhangi bir program çok kullanma olayı yok. Dediğim gibi chrome çok işlemciden alıyor, oyunlarda %100 oluyor ben frekans sorunu olduğunu düşünüyorum olabilirmi ??

Oyunlarda %100 oluyorsa darboğaz sıkıntısı olabilir. MSI afterburner ile değerlere bakabilir misin? GPU kullanımı ile ilgili bir fikrimiz olabilir.

Adsız.png
Zula da

Zula da değerler bunlar. (Arkada Chrome açık).

Dediğiniz doğru pek iyi bir işlemci sayılmaz ama eskiden çok normaldi değerler şimdi bi sıkıntı var onu çözemedim , chrome da %30 olsa normal bu işlemci için ama %70 çok fazla

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı