CPU mining yapılabilir mi?

ZyNeX1907

Centipat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba ben GPU ile mining yapıyorum. Miningimi nice hash üzerinden yapıyorum. Kazımı açtığım uygulamanın ana sayfasından hem GPU'yu açmam için tuş var hem CPU'yu açmam için tuş var. GPU ile aktif olarak yapıyorum zaten, i5 9400F işlemcim var bu işlemci ile mining yapılır mı acaba? Bunu öğrenebilir miyim? Bir de yapılırsa nice hash üzerinden çok az gelir getiriyor. GPU'nun getirdiğinin 100'de 1'ini getiriyor. CPU ile başka bir uygulamadan mı yapmam lazım?

Arkadaşlar merhaba ben GPU ile mining yapıyorum. Miningimi nice hash üzerinden yapıyorum. Kazımı açtığım uygulamanın ana sayfasından hem GPU'yu açmam için tuş var hem CPU'yu açmam için tuş var. GPU ile aktif olarak yapıyorum zaten, i5 9400F işlemcim var bu işlemci ile mining yapılır mı acaba? Bunu öğrenebilir miyim? Bir de yapılırsa nice hash üzerinden çok az gelir getiriyor. GPU'nun getirdiğinin 100'de 1'ini getiriyor. CPU ile başka bir uygulamadan mı yapmam lazım?
CPU Miningde altcoinleri kazmak için kullandığım birkaç miner vardı fakat getirisi ciddi derecede düşük olmuştu.(İ5-7200U) Zaten deneme amaçlı yapmıştım. İlk olarak VerusCoin ve XMR ile başlamıştım. internette CPU Mining diye aratırsanız diğerlerini bulabilirsiniz.

CPU ile hiçbir yerden kazanamazsınız.

Yanlış bilgi.

Xmr, RVN veya raptoreum madenciliği yapılabilir. Ama ekran kartına göre daha verimsiz olduğu için önerilmez. Raptoreum bir zamanlar uçtuğu için ve Ryzen işlemciler ile güzel kazancı olduğundan çok kazan vardı ama eskisi gibi kârlı değil.

[/QUOTE]

Kazanacagin 10TL hocam.

Elektrik vesaire çıkarılmış halde yaklaşık olarak 2.3-2.5 dolar arası getirisi var. Eğer Max alınan değerde alınırsa. Yani 3000h/s. eğer elektrik GPU mininginden dolayı sınırı aşıyorsa yaklaşık 45TL gibi bir kazanç olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı