CPU Overheating hatası

O zaman anlık çıkışlarla sıcaklık çok artıyorsa belki macun kurumuştur belki de dediğim gibi tam oturmuyordur.

Bunu yazınca baktım tam oturmamış, en son kontrolümden sonra oturtmamış da olabilirim. 81'den 38'e düştü. Kasa kapağı da açık ama fazla gibi geldi yine de.
Ben yine her ihtimale karşı işlemci fanı alsam mı? Ömrü ne kadar bilmiyorum ama ortalama 5 yılı doldurdu.

1649626849681.png

Bunu yazınca baktım tam oturmamış, en son kontrolümden sonra oturtmamış da olabilirim. 81'den 38'e düştü. Kasa kapağı da açık ama fazla gibi geldi yine de.
Ben yine her ihtimale karşı işlemci fanı alsam mı? Ömrü ne kadar bilmiyorum ama ortalama 5 yılı doldurdu.

Eki Görüntüle 1355836
Siz zarar vermediğiniz sürece "Fan bozulmadıysa" bir sıkıntı olmaz. Termal macun yenilediyseniz, tam oturmuşsa ve fan düzgün çalışıyorsa gerek yok. Siz her şeyin sıkıntısız olduğundan emin olun ve stres testine sokup sıcaklıklara bakın.

Eki Görüntüle 1355836
Daha iyisini alabilirsiniz tabii ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı