CPU RGB kablosu nereye takılır?

• Konuyu başlatan Flakel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.534

Flakel

Kilopat
Selam dostlar, ben Raıjntek leto RGB cooler aldım. Fakat 2 tane kablosu vardı bende girişi en uygun gördüğümü taktim ve RGB'si yanmıyor şu an araştırdım biraz PWM özelliği olanı takmışım resimde solda olanı takmışım yani. Sağdakini takarsam sanırım RGB yanacak ama fan hızını ayarlamayacak mıyım? Bu sefer? Yardımcı olabilecek var mı? Sağdaki kablo CPU fan girişine takılıyor mu ondan emin değilim 12V diyor ve PWM yazmıyor, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• fan.jpg
    fan.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 242
Selam dostlar, ben raıjntek leto RGB cooler aldım. Fakat 2 tane kablosu vardı bende girişi en uygun gördüğümü taktim ve RGB'si yanmıyor şu an araştırdım biraz PWM özelliği olanı takmışım resimde solda olanı takmışım yani. Sağdakini takarsam sanırım RGB yanacak ama fan hızını ayarlamayacak mıyım? Bu sefer? Yardımcı olabilecek var mı? Sağdaki kablo CPU fan girişine takılıyor mu ondan emin değilim 12v diyor ve PWM yazmıyor, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Soldaki kablo fanın dönmesi için gerekli onu CPU fan soketine takmanız lazım.
RGB kablosunu eğer sisteminizde RGB kontrolcü var ise ona takın yok ise anakartınızda RGB soketi var mı onu kontrol edin.
Her ikisi de yok ise RGB çalışmaz.

Soldaki kablo fanın dönmesi için gerekli onu CPU fan soketine takmanız lazım.
RGB kablosunu eğer sisteminizde RGB kontrolcü var ise ona takın yok ise anakartınızda RGB soketi var mı onu kontrol edin.
Her ikisi de yok ise RGB çalışmaz.
Hocam anakartım

ASUS Prime B450M-K II​

sanırım bu özellik yok ana kartımda açtım içini fakat göremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı