CPU sıcaklığı 40 C, GPU 36 C - Normal mi?

Kasam: SILENCIO 650 PURE MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar

Kasa büyük ve genis su anda kasamda 6 tane fan bulunuyor ama niyeyse kullandigim programmda system fan 1 de rpm degeri yazmiyor. Bir hata felan olabillir mi? Bios2a girdim. System fana baktim. 0 rpm yaziyor. Kasayi actigimda fan dönüyor. Acaba bu bir sorun yapar mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de stok fanların bacakları plastik olduğundan yerinden çıkmış, kırılmış veya yerine oturmuyor olabilir!

Tesekkür ederim ama benim bilgisayarim daha yeni alindigi icin pek zannetmiyorum 6 tane kasa fani var kasanin baslat tusunun yaninda fan controlu diye bir sey var. O sessizdeymis onu actim battlefield hardline a girdim ve islemcinin sicakligi 60-70 C oldu 3309 RPM de dönmeye basladi fan ha bir de adamlar kasa fanini takmamislar onu nasil takabilirim? Kasanin icini actim fakat bulamadim kasa faninin kablosunuç

Bi acik acik söyleyin de ben de yapayim aida64 gibi programmlarda kasa fanin kac rpm degerinde oldugunu göstermiyor o yüzden bi anlatim yaparsaniz cok sevinirim.

Arkadaslar CPU Core mu önemli yoksa CPU degerimi Aida64 gibi programminda yaziyor lüften cevap CPU ise oyuna girdigimde 60 C oluyor hangisini söyliyorsunuz ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı