CPU sıcaklığı nasıl?

LOLTA55

Hectopat
Yer
Aincrad
Daha fazla  
Arkadaşlar termal macun sürdüm dün bol sürmüştüm sıcaklıklar en düşük 39'a kadar inmişti. En yüksek 69 derece olmuştu, 69 derece fazla geldi ve yeniden sürdüm. İnce tabaka halinde. Şimdi en düşük 48 en yüksek 66 normal midir niye boyle oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar termal macun sürdüm dün bol sürmüştüm sıcaklıklar en düşük 39'a kadar inmişti. En yüksek 69 derece olmuştu, 69 derece fazla geldi ve yeniden sürdüm. İnce tabaka halinde. Şimdi en düşük 48 en yüksek 66 normal midir niye boyle oldu?
Çok kalın sürerseniz sıcaklık artabilir. Eski sıcaklıklarınız normal. Tabakayı mümkün olduğunca ince sürmeniz ideal sonuçlar yaratır.

Son düzenleme:
Stok soğutucu ise normal görünüyor. Hatta serin.
Daha serin çalışmasını istiyorsanız kule tipi soğutmalara yada sıvı soğutmalara yönelebilirsiniz.

Fazla sürmek yarardan ziyade zararı olur sıcaklığa ayrıca 69 derece fazla bir sıcaklık değil ideal bir sıcaklık rahatlıkla oynayabilirsiniz.🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı