CPU Soğutucunun Fazla Baskı Yapması

LexonTR

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi forumlar.
CPU soğutucumun kilidini kapadığımda fazla baskı yaptığından mıdır bilmiyorum bilgisayar açılmıyor. Kilidi açınca ise bir sorun olmadan açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla baskıdan değil de o kısımda muhtemel bir kısa devreye neden olduğundan açamadığınızı düşünüyorum.

Yatay şekilde kilidini kapamadan kullanabiliyorum şu an ama ısınmaya yol açar diye de düşünüyorum

CPUID HWMonitor ile sıcaklık kontrolü yapabilirsiniz. Ayrıca termal macunu ince bir tabaka halinde sürdünüz mü? Fanı komple söküp bidaha montajını deneyin olmaması gereken bir şey aslında kilidin demirleri anakarta falan değmiyor değil mi?

@Kutayyyy CPUID HWMonitor ile kontrol ettim boşta 40 45 derece. Macunu sürdüm. Fanı komple söktüm taktım bir kaç kere. Ayrıca şöyle bir durum da var kilidi kapattığımda tekrar açmak için kilidi açıp cpuyu çıkarıp tekrar takmam gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı