CPU soketi pinleri yamuk mu nasıl anlaşılır?

Zelmore

Kilopat
Arkadaşlar resmini koyduğum pinler yamuk mu? İşlemci fanı çok az dönüyor duruyor, sistem açılmıyor diye şikayetim vardı,

IMG_20200702_195605.jpg

Bilgisayarcı pinleri yamultmuşsun dedi. Resmi olabildiğince net çekmeye çalıştım. Anakart Esonic H55kcl. Yamuk ise yapabileceğim bir şey var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz söyleyince farkettim gerçekten hepsi yamulmuş. İşlemci takılı halde kutuda duruyordu nasıl bu hale geldi anlamadım açıkçası. Hepsini tek tek düzeltsem çalışır mı yani? Bir de kopan pine ne yapabilirim?

Siz söyleyince fark ettim gerçekten hepsi yamulmuş. İşlemci takılı halde kutuda duruyordu nasıl bu hale geldi anlamadım açıkçası. Hepsini tek tek düzeltsem çalışır mı yani? Bir de kopan pine ne yapabilirim?

Kopan pinden bir şey olmaz çalıştırır ama hepsini teker teker düzeltmen zor riskli olur o sokettin değişmesi lazım yamulması ani bir harekettde işlemci yamultmuş olabilir.

Siz söyleyince fark ettim gerçekten hepsi yamulmuş. İşlemci takılı halde kutuda duruyordu nasıl bu hale geldi anlamadım açıkçası. Hepsini tek tek düzeltsem çalışır mı yani? Bir de kopan pine ne yapabilirim?

Pinleri düzeltmeye çalış bir şey kaybetmezsin olurda düzelirse kullanırsın düzelmesse yeni anakart alırsın. Kopan pin konusuna gelirsek. Her pinin işlevi aynı değildir. O yüzden sonucunun ne olacağını bilemeyiz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı