Cpu Sürekli %100

Senin bilgisayarında bitcoin virüsü var.Görev yöneticisi açıp cpu'yu %100 kullanan uygulamayı bul,dosya konumunu aç de ve dosya konumundaki dosyaları sil.Sorunun çözülecektir emin ol.
 
Diğer arkadaşların önerilerini uyguladığın halde sorunun çözülmediyse, büyük ihtimalle sality virüsüdür. Genellikle trainer ve torrentlerden bulaşıyor.
 
Windows Görev Yönetici'sini aç . Performans / Kaynak İzleyici . Açılan sekmeden CPU ' ya bas . CPU değerlerini fazladan aza göre ayarla . Muhtemelen oralarda '' dgen.exe '' olucaktır . Onu sonlandır ardından /C yi tara dgen.exe leri sil .
 
Olasılıklar ;

1- Laptop ise Batarya veya Şarj adaptörü arızası yada soğutma problemi
2- Virüs - Virüs programları bulmayacaktır bulsada silemiyor svchost virüsü olabilir.
3- HDD badsector. Event viewer da disk0 da 7-11 veya 51 Error kodu bulursan diskte badsector vardır. 3rd party toollardan daha net bir çözümdür kontrol etmek için.

Çözüm aktif ise sistem geri yükleme yada format en stabil yöntem. Bunların sonucunda sorun devam ediyorsa donanımsaldır. Format atmak istemiyorsan bir usb belleğe ubuntu yükleyip usb bellekten boot edip kontrol edebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı