CPU tabanlı oyunlarda gücü GPU'ya vermek

vexted

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bundan önce bir konu daha açmıştım fakat anlatmak istediğim konu yanlış anlaşılmış. Valorant'ta yükü işlemciye değil de ekran kartına nasıl verebiliriz veya verebiliyor muyuz? Grafik ayarlarını yükseğe çektiğimde de işlemci hala kullanılmış durumda oluyor. Yani bilen varsa yardımcı olabilecek çok makbule geçer. Herkese iyi Sosyaller…

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun işlemciye yükleniyorsa işlemci, ekran kartına yükleniyorsa ekran kartı yorulur diğeri daha az iş yapar. Ekran kartına daha çok yüklenmek için grafik ayarlarını ve çözünürlüğü yükseltmekten başka bir şey yapamazsın.

Oyun işlemciye yükleniyorsa işlemci, ekran kartına yükleniyorsa ekran kartı yorulur diğeri daha az iş yapar. Ekran kartına daha çok yüklenmek için grafik ayarlarını ve çözünürlüğü yükseltmekten başka bir şey yapamazsın.
Yorumun için teşekkür ederim. Peki darboğaz yaşıyorum az da olsa grafikleri yükseltirsem darboğazdan kurtulur muyum? (amd ryzen 3 1200- Gtx 1650)

Destekleyen bir anakartınız varsa overclok denemenizi tavsiye ederim işlemci darboğazını azaltmak için. Ayarları yükseltmek te biraz yardımcı olabilir.

Destekleyen bir anakartınız varsa overclok denemenizi tavsiye ederim işlemci darboğazını azaltmak için. Ayarları yükseltmek te biraz yardımcı olabilir.
Anakart asus prime a320m-f şu an msi ile oc taraması yaptım otomatik olarak kendi eşleştiriyor herhangi bir problemle karşışalır mıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı