CPU yaklaşık 100 derecede çalışıyor

200-300 lira verebilirim ama 150-200 liralık bir soğutucu ile aralarında fark yoksa fiyat performans alırım.

Bu şekilde yatay durması gerekiyorsa altına evdeki çöp kutularından bir şeyler yapabilirim ama ne kadar işe yarar tereddüt ediyorum.
Şöyle birşey iyi olur:

Şöyle birşey iyi olur:

200 liralık frispy, philps markalı ürünlerden farkı nedir? Ve laptopun bu kadar ısınması normal ona da bir şey derseniz sevinirim.

200 liralık frispy, philps markalı ürünlerden farkı nedir? Ve laptopun bu kadar ısınması normal ona da bir şey derseniz sevinirim.
Bu sıcak havalarda 5600H gibi ısınan bir işlemci için maalesef normal değerler.Ve zaten düz zeminde kullanıyormuşsunuz.Kendim de aynı işlemciyi kullanıyorum.

Peki siz soğutucu kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız ısınmaması için ne gibi yöntemler deniyorsunuz ya da çok ısınınca ne yapıyorsunuz?
Soğutucu kullanmıyorum sadece alt tarafın hava almasını sağlıyorum ve aynı zamanda evdeki vantilatörü laptopa doğru sabitleyip sıcaklıkları epey düşünüyorum.

Soğutucu kullanmıyorum sadece alt tarafın hava almasını sağlıyorum ve aynı zamanda evdeki vantilatörü laptopa doğru sabitleyip sıcaklıkları epey düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Nvdia denetim masası ayarını yapınca sıcaklık 80lere düştü ama galiba fps de düştü.
Oyunları işlemcinin grafik kartıyla açıyor olabilirsin.

Çift ekran kartlı laptopun.

Bu sıcaklık yüksek değil extrem bence hemen garanti varsa gönderin veya iade falan edin. Tabi oyunun grafik kartından açıldığına ve sürücülerin yüklü olduğundan emin olun. Bu kadar yüksek sıcaklık ömrünü kısaltacaktır aletin.
Çoğu kişi normal demiş. Nvdia denetim masasından ayar yapınca 80lerde sabitlendi gibi. Tek sorun CPU'daydı bir de. Hala sorunlu olduğunu düşünüyor musunuz?

Teşekkür ederim. Nvdia denetim masası ayarını yapınca sıcaklık 80lere düştü ama galiba fps de düştü.

Çoğu kişi normal demiş. Nvdia denetim masasından ayar yapınca 80lerde sabitlendi gibi. Tek sorun CPU'daydı bir de. Hala sorunlu olduğunu düşünüyor musunuz?
Oyun oynarken 80 ise ve oyun güçlü bir oyunsa anormal değil evet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı