CPU'su Windows 11 desteklemeyen PC'ye Windows 11 nasıl kurulur?

whywouldnot

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bildiğiniz üzere desteklemeyen işlemcilere son zamanlarda Windows 11 kurulamıyordu. Ben sadece işlemcide sorun yaşadım bunu aşmanın bir yolu bulundu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bildiğiniz üzere desteklemeyen işlemcilere son zamanlarda Windows 11 kurulamıyordu. Ben sadece işlemcide sorun yaşadım bunu aşmanın bir yolu bulundu mu?

Rufus ile bypass ederek yükleyebilirsiniz.

Bypass yöntemi ile geçilebilir. Ancak bunu yapmanızı kesinlikle önermem.

Rufus ile bypass ederek yükleyebilirsiniz.

Rufus ile yaptığımdada kendini boot etmiyordu setuptan direkt kurmaya çalışınca da işlemci hatası veriyordu USB'yi boot etmeme sorunu neden olabilir peki.

Böyle 20 saniye falan Windows 11 logosu geliyor sonra PC kendine yeniden başlatıyor kuruluma geçemiyorum.

Windows 11 24H2 mi kurmaya çalışıyorsun?

En güncel olanı yüklemeyi denemiştim bir 3 ay önce ama olmayınca bırakmıştım şimdi bir konu açayım dedim belki çözümü vardır diye. Büyük ihtimalle 24H2 ydi.

@Einstein hocam Technopat'ta en güncel ISO dosyasını nereden indirebilirim bir daha medya oluşturucudan ISO cıkarmaya uğraşmak istemiyorum.

Son düzenleme:
En güncel olanı yüklemeyi denemiştim bir 3 ay önce ama olmayınca bırakmıştım şimdi bir konu açayım dedim belki çözümü vardır diye. Büyük ihtimalle 24H2 ydi.
23H2'yi dene. Eğer setup.exe'den kuruyorsan kayıt defterinden yapılıyor ama yükseltme ile geçmek pek sağlıklı değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı