Crack gruplarının kârı ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazılımları crackleyerek tüm herkese sunanların bu işten kazancı ne? Biliyorum gelip virüs vs. yazanlar olacak ama doğru yerlerden indirdiğinizde sorun olmuyor.

Yazılımları crackleyerek tüm herkese sunanların bu işten kazancı ne? Biliyorum gelip virüs vs. yazanlar olacak ama doğru yerlerden indirdiğinizde sorun olmuyor.

Keyifine kırıyorlar. Dalga geçmiyorum. Crack işi bayağı karlı. Oyunu almak yerine kırıyorsunuz ve oyun neredeyse sizin kendi tasarladığınız oyun gibi bir şey oluyor. Reverse engineering yaparsanız oyun tamamıyla sizin oluyor.

"Crack yazılıma desteğim yok bilginiz olsun."

bence indirien adam Allah razı olsun ya valla böyle adamlar var diyolardır diye :)

Bir crakli uygulamanın veya oyunun içinde virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirsin ki?

VirusTotal indirdiğin site yapan kişi ve kullanıcı yorumları.
Tanınmış bir Repack'ci crackli oyuna virüs koyarsa anında Reddit'e falan görürsün şuna buna artık güvenmeyin diye.

Keyfine kimse kimseye oyun kırıp her yere yaymaz tek başlarına yapmıyor kıran kişi öyle olsa yıllarını alır Denuvo destekli bir oyunu kırmak mesela.

Gruplarla yapıyorlar zaten bunu ama birçoğu keyifine. Para vermek yerine biraz uğraşıyor ve kırıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı