Yazılımları crackleyerek tüm herkese sunanların bu işten kazancı ne? Biliyorum gelip virüs vs. yazanlar olacak ama doğru yerlerden indirdiğinizde sorun olmuyor.

Yazılımları crackleyerek tüm herkese sunanların bu işten kazancı ne? Biliyorum gelip virüs vs. yazanlar olacak ama doğru yerlerden indirdiğinizde sorun olmuyor.
bence indirien adam Allah razı olsun ya valla böyle adamlar var diyolardır diyeYazılımları crackleyerek tüm herkese sunanların bu işten kazancı ne? Biliyorum gelip virüs vs. yazanlar olacak ama doğru yerlerden indirdiğinizde sorun olmuyor.
Bir crakli uygulamanın veya oyunun içinde virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirsin ki?
Bir crakli uygulamanın veya oyunun içinde virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirsin ki?
Keyifine kırıyorlar.
Tersine mühendislik ile kodları ortaya çıkarırsan anlarsın.
Keyfine kimse kimseye oyun kırıp her yere yaymaz tek başlarına yapmıyor kıran kişi öyle olsa yıllarını alır Denuvo destekli bir oyunu kırmak mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.