Ban 1s Coming
Centipat
Hayır, sadece bir hırsızın bana ne dediği umrumda değil.Bu arada sen de anana bacına küfür edildiğinde umrunda olmadığı için namussuzsun.
Hayır, sadece bir hırsızın bana ne dediği umrumda değil.Bu arada sen de anana bacına küfür edildiğinde umrunda olmadığı için namussuzsun.
Abi bence çabuk sil, okudum zaten sonuna kadar haklısınKardeşim sen 18 yaşının altında bir bireysin kendi paranı kazanmıyorsun yurtışında değilzki cüzi miktarlara oyun satın alasın forum yetkilileri dava açılmasın diye cracki kötülemek zorunda elbet isteyen istediğini desin senin durumun ortada iki göt yalakçısının laflarına Ti'ye alma insanlar bir günlük kazandığı ile et yiyemiyor hayatını rahat sürdüremiyor devletin başındakiler çaldıkları parayla ailelerini yaşatıyorlar sen hırsız değilsin bırak utanma kardeşim paran olduğunda satın alırsın sen değil senin hayat kalitenden çalan hırsızlar utansın.
Neyine tepki vermiş? Neyi yanlış, bildiğin hırsızlık bu.Arkadaş zaten ne iyi ne de kötü dedi, sadece forumdaki "korsan oyun kullanmayın, hırsızlıktır, Steam'den alın!" diyenlere karşı tepki vermiş.
Evet ülkede o kadar tecavüzcü, katil varken, crack yapanların mı ahlak problemleri oluyor? Yapmayın Allah aşkına. Dediğin şeye bak. Bırak millet istediği gibi oynasın.Hahaha nasil trigger olduysa yeni hesap acip kufretmeye gelmis. Soyluyoruz bu korsancilarin ahlak problemleri oldugunu hep, sekil 1-A. : )
Başından beri anlatmak istediğim bu ama dediğim gibi işte bana düşman kesiliyorlarZaten ülkedeki çoğu kişinin bir oyuna 200-500 TL arası bir fiyat verebilecek olduğunu düşünmüyorum ondan haklı olabilirsin.
Abi bence çabuk sil, okudum zaten sonuna kadar haklısın
Diğerlerinin ahlak problemli olması, crack yapanların ahlak problemi olmadığı anlamına gelmez.Evet ülkede o kadar tecavüzcü, katil varken, crack yapanların mı ahlak problemleri oluyor? Yapmayın Allah aşkına. Dediğin şeye bak. Bırak millet istediği gibi oynasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.