Crack kullanıyorum Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim sen 18 yaşının altında bir bireysin kendi paranı kazanmıyorsun yurtışında değilzki cüzi miktarlara oyun satın alasın forum yetkilileri dava açılmasın diye cracki kötülemek zorunda elbet isteyen istediğini desin senin durumun ortada iki göt yalakçısının laflarına Ti'ye alma insanlar bir günlük kazandığı ile et yiyemiyor hayatını rahat sürdüremiyor devletin başındakiler çaldıkları parayla ailelerini yaşatıyorlar sen hırsız değilsin bırak utanma kardeşim paran olduğunda satın alırsın sen değil senin hayat kalitenden çalan hırsızlar utansın.
Abi bence çabuk sil, okudum zaten sonuna kadar haklısın

Hahaha nasil trigger olduysa yeni hesap acip kufretmeye gelmis. Soyluyoruz bu korsancilarin ahlak problemleri oldugunu hep, sekil 1-A. : )
Evet ülkede o kadar tecavüzcü, katil varken, crack yapanların mı ahlak problemleri oluyor? Yapmayın Allah aşkına. Dediğin şeye bak. Bırak millet istediği gibi oynasın.

Size uzun uzun anlatmışlar fakat anlamıyorsunuz. Size ne desek boş bence,@aabcc korsan kullanıyorsunuz yanlış olduğunu biliyorsun fakat burada neyi savunuyorsun?
1596119858271.png

Tebrikler...

Din konuları tartışma çıktığı için onaylanmıyorsa bu tür konular da onaylanmasın. Her korsan oyun konusunda tartışma çıkıyor.

Zaten ülkedeki çoğu kişinin bir oyuna 200-500 TL arası bir fiyat verebilecek olduğunu düşünmüyorum ondan haklı olabilirsin.
Başından beri anlatmak istediğim bu ama dediğim gibi işte bana düşman kesiliyorlar :). Ülke ve durum ortada.

Ayrıca bu narsist bir şekilde hırsız misin vs diyenlere gelsin; oyunu yapan değilsin, pazarlayan değilsin, neden bu kadar dert ediyorsun ? Neden sana bu kadar sorun oluyor bu ? Oyunu yapanların bile çoğu zaman umrunda olmayan durum neden sana batıyor. Bırak oyun yapımcıları kırılmaya müsait olmayan sistemler geliştirsinler engellesinler korsanciligi. Bırak onlar dert etsin ne kendini yoruyorsun ? İsteyen istediğini kullanır senin yorumun bunu değiştirmeyecek.

kardeşim ben bu forumda yıllardan beri varım cracki elbette savunmuyoruz
sen genç bi kardeşimizsin kafanı bunlara yormanı istemem arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuş güzel indirimler oluyor onları yakalayabilirsin ancak bi iki ana baba parası yiyen avelleri gördükçe rahatsız oldum hayatında beş kuruş para kazanmamış el emeği nedir bilmeyen ufaklıklar burda hırsız diye ahkam kesiyor
Abi bence çabuk sil, okudum zaten sonuna kadar haklısın

Evet ülkede o kadar tecavüzcü, katil varken, crack yapanların mı ahlak problemleri oluyor? Yapmayın Allah aşkına. Dediğin şeye bak. Bırak millet istediği gibi oynasın.
Diğerlerinin ahlak problemli olması, crack yapanların ahlak problemi olmadığı anlamına gelmez.
Millet oynasın bana ne ama hem hırsızlık yapıp hem de ben haklıyım demesine yazıyorum ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı