Crack oyun indirilir mi?

Eki Görüntüle 1857695

Arkadaşın dediği tamamen doğru mu yoksa crack oyun indirilebilir mi?

Doğru demiş. Eğer indirirsen, aldığın riski de söylemiş. Yani mesela 500 TL'lik oyunu sen beleşe indirdin crack olarak. Sana bu oyunu bedava kullanmanı sağlayan adamın bu işten kazancı nedir diye düşünmen lazım. Sevabına yapmıyor herhalde bu işi. Bir laf var, "bir ürüne para ödemiyorsanız, ürün sizsiniz demektir"

Son düzenleme:
Sadece 1 oyuna göre mi örnek veriyorsun. Birkaç tane oyuna baktım (büyük bütçeli) ve hiçbirinde bu diller yoktu.

Tamam sen "korsan oynuyorlar o yüzden dil desteği eklemiyoruz" diye bir tane geliştiriciden yazı, açıklama göster.

Korsan oyunda ilk 10'da bile olmayan bir ülke Türkiye. Siz yalnızca yapımcıların umrunda değilsiniz, bunu da korsana yükleyerek aklama çalışıyorsunuz.

Tamam sen "korsan oynuyorlar o yüzden dil desteği eklemiyoruz" diye bir tane geliştiriciden yazı, açıklama göster.

Korsan oyunda ilk 10'da bile olmayan bir ülke Türkiye. Siz yalnızca yapımcıların umurunda değilsiniz, bunu da korsana yükleyerek aklama çalışıyorsunuz.

Ben tamamı onun yüzünden demiyorum ama en büyük etken o

En büyük "bahane" o. Ülkenin yarısı RDR2 ve GTA V sahibi peki Rockstar Games ne yapıyor? Hiçbir şey.

Rokstar Games'in kendi çalışanlarına bile saygısı yok kaldı ki oyunlarını oynayanların %70 crack (Türkiyede) ben olsam getirmem.

Rokstar Games'in kendi çalışanlarına bile saygısı yok kaldı ki oyunlarını oynayanların %70 crack (türkiyede) ben olsam getirmem.

Türkiye'deki oyuncuların crack oynaması da değil senin gibi crack i savunması sen olsan milyonlarca dolar harcadığın yıllarca üzerinde uraştığın oyununa Türkçe koyar mısın, bırak Türkçeyi fiyat desteği bile vermesi hata zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı