Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, stardew valley aldım ama açılmıyor. Oyunu oynamak istiyorum net Framework hatası aldım. Onu indirdim hallettim, daha sonra PC kapatıp açtım girdim. Düzelmiş ama oyunu açtığımda hiç tepki vermiyor. Görev yöneticisinde gözüküp kayboluyor.
Merhaba, stardew valley aldım ama açılmıyor. Oyunu oynamak istiyorum net Framework hatası aldım. Onu indirdim hallettim, daha sonra PC kapatıp açtım girdim. Düzelmiş ama oyunu açtığımda hiç tepki vermiyor. Görev yöneticisinde gözüküp kayboluyor.
İndirdim ama hâlâ açılmıyor. Zaten o yüzden yazdım ama sorunun ne olduğunu bilmediğim için ve pek de anlamadığım için detaylı yazmadım. Oyunu Steam üzerinden indirmedim ama iki ayrı linkten indirdim. Arkadaşımın attığı biri crack gerektiriyordu. Olmadığı için crack gerektirmeyen bir link attı arkadaşım. Oyunu açtığımda hiçbir şey olmuyor tepki vermiyor hata vesaire de çıkmıyor. Pek anlamıyorum kusura bakmayın anlatımımdan dolayı
You've inherited your grandfather's old farm plot in Stardew Valley. Armed with hand-me-down tools and a few coins, you set out to begin your new life. Can you learn to live off the land and turn these overgrown fields into a thriving home?
store.steampowered.com
Satın aldıktan sonra sorun yaşamaya devam ederseniz konu açın, yardımcı oluruz.