Crack Windows 10 nasıl kaldırılır?

Kullanışlı ve sonuca yönelik bir program. Trial boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Devamında ise şüpheli bir durum olduğunda bedava sürümü de yararlı olduğu için öneriyoruz.
Hocam adam diyorki "Crack Windows 10 Nasıl Kaldırılır ?" Siz diyorsunizki "Malwarebytes ile taratın".
 
Öncelikle kurulum USB'si oluşturun. Bunun için Google'a "Windows 10 ISO download" yazdıktan sonra Microsoft uzantılı siteye tıklayın. "Aracı şimdi indirin"e tıklayın. İnen programla USB'nize Windows 10 ISO dosyası kurabilirsiniz. Kurduktan sonra Bilgisayarınıza temiz kurulum yapın. Bunun için Technopat'ın rehberlerini izleyebilirsin. Kurduktan sonra internetten OEM Key alıp Ürün Anahtarı kısmına girersin. Ve de korsan Windows'tan kurtulursun.
 
Yazmayı unutmuşum. Key türleri 3 adettir.
  • Retail Key kutulu Windows olarak da geçer. Ürün CD'si ile kurulur. Her türlü donanım değişikliğine izin verir. Microsoft tarafından teknik destekten ücretsiz faydalanabilirsiniz. Önceden kullandığınız bilgisayardan kaldırdığınız takdirde başka bilgisayarlarda kullanabilirsiniz.
  • MAK Ürün Anahtarları birden çok bilgisayarda aynı anda kullanılabilir. Ancak sayı belirterek alınmalıdır. Belirtilen sayıdan fazla kullanılamaz.
  • OEM Ürün Anahtarları başka bilgisayarlara taşınamaz. Anakart haricinde parça değişikliğine izin vermez. Doğrudan teknik destek alamazsınız. Yükseltme için kullanılamaz.

Not: Önceki mesajı da düzenleyeceğim.
 
Öncelikle kurulum USB'si oluşturun. Bunun için Google'a "Windows 10 ISO download" yazdıktan sonra Microsoft uzantılı siteye tıklayın. "Aracı şimdi indirin"e tıklayın. İnen programla USB'nize Windows 10 ISO dosyası kurabilirsiniz. Kurduktan sonra bilgisayarınıza temiz kurulum yapın. Bunun için Technopat'ın rehberlerini izleyebilirsin. Kurduktan sonra internetten OEM Key alıp ürün anahtarı kısmına girersin. Ve de korsan Windows'tan kurtulursun.

Temiz kurulum yapmayı bilmiyorum. Videolardan da bir şey anlamadım. Yaşadığım bölgede tek o kişi var bilgisayarcı, temiz kurulumsuz bir şey yapamaz mıyım?
 
Temiz kurulum yapmayı bilmiyorum. Videolardan da bir şey anlamadım. Yaşadığım bölgede tek o kişi var bilgisayarcı, temiz kurulumsuz bir şey yapamaz mıyım?
Hocam en garanti çözümdür temiz kurulum. İnun haricinde diğer arkadaşların dediğini yapın veya bilgisayarcıya gözü önünde yapmasını söyleyin.
 

Geri
Yukarı