Crack Windows kurmak zararlı mı?

lumei

Decapat
Daha fazla  
Meslek
<b> Cyber sec engineer</b>
Windows 11'i cracklemek istiyorum. CMD'den ama arkadaşım tehlikeli dedi. Biraz tedirgin oldum, CMD'den key ile cracklemek ne kadar güvenli ya da güvenli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yöntem var: Windows 11 lisans uygulamarı ile cracklemek veya parayı verip 30-40 liray key almak. Ben crack kullanıyorum fakat işi bilmeyen birisi virüs gelebilir. Fakat zor bir şey değil bence. 30-40 liralık keyler de crack. Amaçları satarak kar etmek. Oyunlarda da aynısını yaptılar.

Windows 11'i cracklemek istiyorum. CMD'den ama arkadaşım tehlikeli dedi. Biraz tedirgin oldum, CMD'den key ile cracklemek ne kadar güvenli ya da güvenli mi?

SağlamLisans'tan Windows 10 OEM anahtarları alabilirsiniz. Windows 10 anahtarları 11'de çalışır.

Ya hocam Allah aşkına saçma sapan şeylere bulaşmayın. İnternette 15-20 liraya OEM Key bulabilirsiniz. 15-20 lira çöpe atılacak kadar değersiz bir para şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı