- Makaleler
- 49
@SSDKullaniyorum eski cracker gruplarına ne oldu?
Bu isi biraktilar. Gerek surekli yeni oyunlar ciktigi ve cracklemesi gittikce zorlastigi icin gerek motivasyonlari olmadigi icin...@SSDKullaniyorum eski cracker gruplarına ne oldu?
Çünkü bir siber güvenlikçi olmak yerine cracker olmanın vakit kaybı olduğunu düşünüyorlar.@SSDKullaniyorum eski cracker gruplarına ne oldu?
-İtibar.
-Reklam gelirleri.
-Bağış gelirleri.
-İtibar.
-İtibar.
Virüs yayanlar crack sonucu oluşan açıkları kullanan yayıncılar, kıranların kendisi değil. Crack yapan kişinin virüs yerleştirmesi, itibarının yerle bir olması demek.
Tersine mühendislikte tecrübe gerektiriyor kırma işlemi. Bilgisayar çok geniş bir alan, bir şeyi çok iyi bilsen de başka bir şey hakkında hiç fikrin olmayabilir; sektörde aktif olmak fazla sığ bir terim olur.
E tabii ki. Bağlantılı konular hakkında bilgi sahibi olabilirler ama herkes kendi alanına yoğunlaşır, uçlara gidildikçe fikir sahibinden öteye gitmez kimse. Bilmediği konular da olabilir, doğal bir şey.Yani kendi alanlarına göre mi derse giriyor?
Bağlantılı konular hakkında bilgi sahibi olabilirler ama herkes kendi alanına yoğunlaşır, uçlara gidildikçe fikir sahibinden öteye gitmez kimse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.