Crackli ISO ile kurulan Windows'taki güvenlik açıkları formattan sonra gider mi?

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
İyi günler. Olayı çoğunuz biliyor zaten bilgisayarcı galiba crackli ISO kurmuş. Ben format attım ancak format attığım USB'yi aynı bilgisayardan hazırladım. Buradan o USB'ye herhangi bir virüs veya bir dosya bulaşıp oradan da tekrar Windows kurulduğunda ya da kurulurken tekrardan Windows dosyasını crackleyebilir mi? Veya güvenlik açıkları oluşturabilir mi?

İndirdiğiniz Windows kopyası Microsoft üzerinden indiyse sorun olmaz. Microsoft üzerinden .ISO uzantısı ile iniyor. Bu yapıda bir dosayada virüs bulaşmaz. Flash bellek içine boot ederken zaten uygulama flash belleği formatlıyor. Temiz kurulum yapıyor. Microsoft dışında bir yerden indirdiysen her şey olabilir.

İndirdiğiniz Windows kopyası Microsoft üzerinden indiyse sorun olmaz. Microsoft üzerinden .ISO uzantısı ile iniyor. Bu yapıda bir dosayada virüs bulaşmaz. Flash bellek içine boot ederken zaten uygulama flash belleği formatlıyor. Temiz kurulum yapıyor. Microsoft dışında bir yerden indirdiysen her şey olabilir.

Hocam crackli ISO Internet'e başka bir yerden indi ve ISO yoktu bilgisayarımda. O crackli ISO ile Windows kuruldu bilgisayarıma.

Hocam crackli ISO ınternet'e başka bir yerden indi ve ISO yoktu bilgisayarımda. O crackli ISO ile Windows kuruldu bilgisayarıma.

Oynanmış Windows'lar için kimse garanti veremez. İçeriğine yapıldığı bilinmediğinden garantisi olmuyor maalesef. Windows 10 Microsoft üzerinden indirmek için tool var TOOLS İNDİR

1661967902694.png

Oynanmış Windows'lar için kimse garanti veremez. İçeriğine yapıldığı bilinmediğinden garantisi olmuyor maalesef. Windows 10 Microsoft üzerinden indirmek için tool var https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

Eki Görüntüle 1502571

Hocam onu demiyorum. Ben zaten onunla tekrar kendim formatladım. O eski crackli ISO'dan kurulan Windows ile gelen virüsler veya dosyalar o USB'yi boot ederken veya ettikten sonra USB'ye bulaşabilir mi? Bulaştıran sonra da o ISO yazılmış olan USB'deki sistem dosyalardan girip tekrar o Windows'u cracklayabilir mi?

Hocam onu demiyorum. Ben zaten onunla tekrar kendim formatladım. O eski crackli ISO'dan kurulan Windows ile gelen virüsler veya dosyalar o USB'yi boot ederken veya ettikten sonra USB'ye bulaşabilir mi? Bulaştıran sonra da o ISO yazılmış olan USB'deki sistem dosyalardan girip tekrar o Windows'u cracklayabilir mi?
Hayır, eğer temiz kurulum yaptıysan önceki formattan hiçbir şey kalmamıştır.

Bu söylediğin olamaz. olması için kendin biraz uğraşmalısın. virüs dosyalar arasından kendi gezmiyor. sen konum gezidçe seninle gezer diye biliyorum. veya hedeflenmiş bir dosya uzantısına yönelir. Anlattığın gibi birşeyin olma olasığılını pek mümkün görmedim. daha öncede rastlamadım.

Hayır, eğer temiz kurulum yaptıysan önceki formattan hiçbir şey kalmamıştır.

Peki o Windows yazdırılmış USB'nin sistem dosyalarına o ISO'yu cracklemeye yarayan dosyalar bulaşırsa tekrar kurulurken veya kurulduktan sonra bilgisayar açılınca o Windows'u yine cracklayabilir mi?

Bu söylediğin olamaz. Olması için kendin biraz uğraşmalısın. Virüs dosyalar arasından kendi gezmiyor. Sen konum gezidçe seninle gezer diye biliyorum. Veya hedeflenmiş bir dosya uzantısına yönelir. Anlattığın gibi bir şeyin olma olasığılını pek mümkün görmedim. Daha önce de rastlamadım.

Bulaşabiliyor diye biliyorum ancak Windows'u cracklemek bir tek dosya atmak ile olur mu?

Hocam sizin bir bilginiz var mı? @Fıratt10

Son düzenleme:
Peki o Windows yazdırılmış USB'nin sistem dosyalarına o ISO'yu cracklemeye yarayan dosyalar bulaşırsa tekrar kurulurken veya kurulduktan sonra bilgisayar açılınca o Windows'u yine cracklayabilir mi?

Bulaşabiliyor diye biliyorum ancak Windows'u cracklemek bir tek dosya atmak ile olur mu?

Hocam sizin bir bilginiz var mı? @Fıratt10
Türkçeler evlere şenlik :D
Hayır hocam çok ütopik düşünüyorsunuz.

Türkçeler evlere şenlik :D

Hocam hızlı hızlı yazmaya çalıştım ondan öyle oldu.

Yani öyle bir şey olmaz değil mi ISO yazdırılmış USB'deki o kurulum dosyalarına girerek veya kendini o kurulum dosyasından biriymiş gibi göstererek diğer onunla aynı orijinal dosyayı silerek onun yerine geçip. Windows yüklenirken veya yüklendikten sonra Windows dosyalarına geçerek tekrar Windows'u cracklayabilir mi?

Bir de ben D diskini silmedim. O yine D diskine geçip Windows yüklenirken veya yüklendikten sonra Windows dosyalarına buluşarak cracklayabilir mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı