Crackli programı Valorant virüs görür mü?

rukibamba

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Fildişi Sahili
Daha fazla  
Meslek
Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ
Evet arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi FL stuido crackli sürüm kullanıyorum. Valorant bunu hile görüp hesabımı banlar mı? Daha önce bir anda ban yedim banım kalktı şimdi korkuyorum olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi fl stuido crackli sürüm kullanıyorum. Valorant bunu hile görüp hesabımı banlar mı? Daha önce bir anda ban yedim banım kalktı şimdi korkuyorum olabilir mi?

Olmaz sanırım ama crackli programın içinde gizli bir yazılım olup Valorant'la uğraşmaz ise.

Eğer Valorant açıkken programı kullanıyorsanız düşük bir ihtimal olarak ban yiyebilirsiniz.
Valorant kapalıyken sorun olmaz.

Evet ban yiyebilirsin bu sebeten birçok kişi ban yedi Vanguard bazen çok iyi bazen de çok saçma şekilde çalışıyor.

Vanguard açıkken bazı setuplarda neredeyse %100 banlanıyorsun CS de aynı şekilde, o yüzden kurulum bitince oyuna gir.

Ben yemedim ama yemeyeceğim anlamına gelmiyor. Vanguard çok sorunlu bir program zaten benim gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…