Crackli Windows'tan nasıl kurtulabilirim?

zimo

Centipat
Daha fazla  
Selam. Ben bilgisayarımın anakartını ve işlemcisini değiştirmek için bilgisayarcıya verdim fakat aldıktan sonra "KMS-R@1nHook.exe" diye bir virüs çıktı. Bununda Windows'u cracklemek için kullanılan bir şey olduğunu öğrendim. Şu an bilgisayarımı formatlıyorum Windows yeniden kurulacak şekilde. Sizce bu şey gider mi bilgisayarımdan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Ben bilgisayarımın anakartını ve işlemcisini değiştirmek için bilgisayarcıya verdim fakat aldıktan sonra "KMS-R@1nHook.exe" diye bir virüs çıktı. Bununda Windows'u cracklemek için kullanılan bir şey olduğunu öğrendim. Şu an bilgisayarımı formatlıyorum Windows yeniden kurulacak şekilde. Sizce bu şey gider mi bilgisayarımdan?
Virüs değil, KMSpico adlı crack uygulamasını kullandığı için Windows Defender bunu kullanmasını engellemiş korsan program olması sebebiyle. Bu site üzerinden lisans alabilirsin.

Formatlamanıza gerek yoktu aslında bir şey değişmiyor sadece format atarak HDD kullanıyorsanız hddnizin sağlığı düşer.

Format sonrası gidecektir.

Temiz format + Windows 7 Enterprise key ( Windows 10 için kullanılıabiliyor diye duydum 10.yıl dönemi olaylarından sonra)

KMSpico ile etkinleştirilmiş bir bilgisayar arka kapı olarak kullanılıyordur. 20-25 TL'ye lisans anahtarları satılıyor ömürlük, onlardan alabilirsiniz. Böylelikle virüssüz şekilde bilgisayarı kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı