İstisnalar kaideyi değiştirmez.Hocam aslında gururlanarak söylemiyorum. Ben şimdiye kadar lisanlı yazılım hiç kullanmadım. Çok para. yazılımlar ben mühendilik programları kullanıyorum..
catia v5 'tut solidworks autocad, 3dmax ben yazılımlara para verip alamam almam için 3 sene para biriktirmem gerekir.
Ya şu forum kültürünü öğrenemediniz gitti. Adam crack istemiyor .Crack tavsiyesi istememiş ki sadece paylaşmanın suç olup olmadığını sormuş.
İstisnalar kaideyi değiştirmez.
Korsana hayır!
Crackli link paylaşımı yasak.Kardeşim link at
Yorum yapmış olmak için yorum yapma, şu an baksam mobil de dahil olmak üzere kullandığın bir çok yazılım korsandır. "Korsana hayır len" deyince Technopat'ın gururu, ayın en iyi üyesi seçilmiyorsun.Olay farklı yerlere gidiyor. @Daimasen isimli kişi adamı takdir etmiş resmen.
Cezası var ama bunun için tellif hakkı sahibinin dava açması gerekiyor.Yorum yapmış olmak için yorum yapma, şu an baksam mobil de dahil olmak üzere kullandığın bir çok yazılım korsandır. "Korsana hayır len" deyince Technopat'ın gururu, ayın en iyi üyesi seçilmiyorsun.
Soruya gelecek olursak, korsan paylaşım için herhangi bir yaptırım uygulanmıyor. Yani bir problem yaşamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.