Çözüldü CraftRise "Java indirilemedi" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

anlbaby3

Picopat
Katılım
9 Haziran 2023
Mesajlar
127
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Craftrise bilgisayarımda yok. Setup'ı açıyorum fakat bana ekteki hatayı veriyor. Yardım edin.

Ekran Görüntüsü (105).png
 
Neden anlamadım? Açıklar mısın?
2023 mayıs ayında global location (yani tam ev adres bilgilerini sızdırdı) tam tamına 2.5 milyon insan. Ek olarak böyle bir şirkete güvenip launcher gibi riskli bir şey bilgisayara kurmak çok riskli, sizin izniniz olmadan bilgisayarınızda her şeyi yapabilir bu sadece kraftrise için geçerli değil lunar client yapabilir son oyuncu yapabilir. herkes bunun hileler için olduğunu söylüyor ama işin diğer kısmı veri toplayıp para kazanmak için başka bir şey değil. Sadece ev adresi değil gmail adresi, şifre, ad soyad, belki telefon numarası.
 
2023 Mayıs ayında global location (yani tam ev adres bilgilerini sızdırdı) tam tamına 2.5 milyon insan. Ek olarak böyle bir şirkete güvenip Launcher gibi riskli bir şey bilgisayara kurmak çok riskli, sizin izniniz olmadan bilgisayarınızda her şeyi yapabilir bu sadece kraftrise için geçerli değil lunar Client yapabilir son oyuncu yapabilir. Herkes bunun hileler için olduğunu söylüyor ama işin diğer kısmı veri toplayıp para kazanmak için başka bir şey değil. Sadece ev adresi değil Gmail adresi, şifre, ad soyad, belki telefon numarası.

WhatsApp Instagram YouTube gibi şirketlerde aynısı yapıyor Google bile hiçbirini kullanmayın hocam o zaman kraftrise içinde zararlı bir yazılım yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı