Destiels
Picopat
Bilgisayarın nasıl sıkıntıya girebileceğini düşünürsün, merak ederim.Bilgisayar sıkıntıya giriyor mu? Yani sadece oyun hesabı mı gidiyor hocam?

Bilgisayarın nasıl sıkıntıya girebileceğini düşünürsün, merak ederim.Bilgisayar sıkıntıya giriyor mu? Yani sadece oyun hesabı mı gidiyor hocam?
Arkadaşlar bu olayı yaşayan binlerce kişi var nedenini açıklayacak biri var mı bir site açığımı yani neden herkesin hesabı çalınıyor normal değil çünkü bilgili olan birisi var mı yoksa Craft Rise'nin kurucusu verilerimi sattı Dark web eo kadar o hesap için uğraşmıştım boşa gitti.
Eki Görüntüle 2269915
Benzersiz bir şifre yaparak şifresini değiştirmelisin.Peki şu an ne yapmalıyım hesabı da silemiyormuşum galiba.
Ben hesabı silebilmiştim galiba ama silmek istemiyorsan şifreni kesinlikle değiştirmen gerekecek. Başka hesaplarda da aynı şifre varsa onlarınkini de değiştirmen lazım. İstersen şifre yöneticisi kullanabilirsin.Peki şu an ne yapmalıyım hesabı da silemiyormuşum galiba.
Bende de sızıntı var. Diyorum niye ABD Litte Rock, Hindistan ve Tayvan'dan başarısız denemeler alıyorumArkadaşlar bu olayı yaşayan binlerce kişi var nedenini açıklayacak biri var mı bir site açığımı yani neden herkesin hesabı çalınıyor normal değil çünkü bilgili olan birisi var mı yoksa Craft Rise'nin kurucusu verilerimi sattı Dark web eo kadar o hesap için uğraşmıştım boşa gitti.
Eki Görüntüle 2269915
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.