Creality Ender 3 V2 Neo baskıların her yeri aynı kalınlıkta olmuyor

Tabla ayarı için kılavuzdaki gibi yaptım. Bahsettiğin ayarı marlin olarak ayarlı. Ama değerler hala resimdeki gibi 0 geliyor.
Eki Görüntüle 2518607

Eki Görüntüle 2518605

Yanlış bir şey yok baskı bitmiş ve sıcaklığı 0'a indiriyor.

Start gcode'unuzda nozzle ve tablayı ısıtacak kod satırı yok. Muhtemelen ondan kaynaklı.

Hocam onu dilimleyiciden düzenleyebildiğiniz için sonradan ekleniyor.

öyle değil onu resim çekmek için ben başlatıp sonlandırdım aslında. şimdilik baskında önce kontolden nozzle sıcaklığını ve tabla sıcaklığını ayarlayıp öyle başlatıyorum

Öyle değil onu resim çekmek için ben başlatıp sonlandırdım aslında. Şimdilik baskında önce kontolden nozzle sıcaklığını ve tabla sıcaklığını ayarlayıp öyle başlatıyorum.

Cr touch sadece biraz yardımcı oluyor kalibre etmede. Asıl etken senin tablayı manuel ayarlaman.

Tablan yamuk olabilir. Bazı yazıcılar sıfır olmasına rağmen tabla yamuk gelebiliyor. Ayrıca noozle tablaya aşırı yakın. Neredeyse tablayı çizecek. Baskı esnasındayken Z offset i biraz arttır.

Son düzenleme:
dediğin gibi manuel tabla ayarını bir kaç kez tekrar yaparak z offset ile de ayaları yaptım. Bir çok baskıyı rahat yapıyorum arada hata oluyor o da işin doğasında var sanırım. en son böyle bir baskı aldım
1751000011873.png

Dediğin gibi manuel tabla ayarını birkaç kez tekrar yaparak Z offset ile de ayaları yaptım. Birçok baskıyı rahat yapıyorum arada hata oluyor o da işin doğasında var sanırım. En son böyle bir baskı aldım.
Eki Görüntüle 2521582

Çözülmesine sevindim hocam. Arada hata olabilir normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı